Planet Tyres d.o.o, Ratka Mitrovića 153 - Cerak, 11000 Beograd  
Lole Ribara 57 - Železnik, 11000 Beograd  
011/2318-949, 2318-974, 2577-666, 7700-667  
  PRETRAGA GUMA
Širina[2] Visina[3] Prečnik[4]
Proizvođač Vrsta Sezona
[x] - oznake na pomoćnoj slici >>
1
 Oznaka za smer rotacije
2
 Širina gume
3
 Visina gume
4
 Prečnik
5
 Indeks nosivosti
6
 Indeks brzine
7
 ID oznaka
8
 Datum proizvodnje
Volkswagen smiruje interni sukob
Nadzorni odbor nemačkog automobilskog giganta objavio je da će produžiti ugovor aktuelnom izvršnom direktoru Martinu Vinterkornu. Saopštenje stiže nakon vesti koje su se pojavile u nemačkim medijima o sukobu između Vinterkorna i predsednika nadzornog odbora, Pijeha.

Renault privlači kupce uz pomoć Kevina Spejsija
U poslednje vreme proizvođači automobila sve češće angažuju filmske zvezde kako bi zainteresovali širi auditorijum za svoje modele. Metju Mekonahi nedavno je učestvovao u veoma popularnoj seriji reklamnih spotova za Lincoln a sada mu se pridružio Kevin Spejsi, u reklami za novi Renault Espace.

Ford "napada" premijum segment u Evropi
Razlika između jeftinijih modela tradicionalnih premijum marki i vozila srednje klase polako se smanjuje. Među kompanijama koje pokušavaju da se približe luksuznim proizvođačima je i Ford koji će kupcima na evropskom tržištu ponuditi premijum podbrend - Vignale.

Kažnjen svaki peti vozač luksuznih automobila
Načelnik Uprave saobraćajne policije, Vladimir Rebić, izjavio je da je tokom prva tri dana akcije obavljena kontrola preko 5.000 vozila više klase i otkriveno više od 1.000 prekršaja, od kojih se najviše, preko 270, odnosi na nekorišćenje sigurnosnog pojasa.

Povratak legende: Kako bi danas izgledala Škoda 130 RS?
Nostalgija za prošlim vremenima nije zaobišla ni češke ljubitelje automobila koji su povodom 40 godina od nastanka čuvene trkačke Škode 130 RS napravili njenu savremenu verziju - uz "malu" pomoć Audija.

Izbegnite saobraćajne gužve za vreme maratona
U subotu 18. aprila održaće se 28. Beogradski maraton. Kako biste se organizovali i na vreme isplanirali vašu vožnju kroz grad pre i za vreme maratonske trke, savetujemo vam da se informišete o satnici i trasi maratona, kao i o svim izmenama u saobraćaju i javnom prevozu. A ako je vaš automobil parkiran na trasi maratona, potrebno je da ga pomerite najkasnije do petka u 22 h, apeluju iz "Parking servisa".

Borba za prevlast u vrhu Volkswagena?
Nadzorni odbor grupacije Volkswagen održaće vanredni sastanak zbog javne razmirice među najvišim rukovodiocima kompanije, prenosi nemačka agencija DPA.


ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA
Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja koji je u primeni od 01.01.2011. donosi brojne novine i oštriju kaznenu politiku.
U skladu sa novim zakonskim propisima, sva vozila moraju da imaju novu Prvu pomoć.
Internet prezentacija Auto moto saveza Srbije sadrži veliki broj korisnih informacija za sve vozače i ljubitelje automobila.

Sva prava zadržana © 2014. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole vlasnika internet prezentacije prodajaautoguma.rs. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas konaktirate.