Planet Tyres d.o.o, Ratka Mitrovića 153 - Cerak, 11000 Beograd  
Lole Ribara 57 - Železnik, 11000 Beograd  
011/2318-949, 2318-974, 2577-666, 7700-667  
  PRETRAGA GUMA
Širina[2] Visina[3] Prečnik[4]
Proizvođač Vrsta Sezona
[x] - oznake na pomoćnoj slici >>
1
 Oznaka za smer rotacije
2
 Širina gume
3
 Visina gume
4
 Prečnik
5
 Indeks nosivosti
6
 Indeks brzine
7
 ID oznaka
8
 Datum proizvodnje
Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160 4WD Lifestyle (Redizajn)
Prilikom redizajna svog SUV modela, Honda je puno pažnje posvetila obnovi tehnike. Na našem testu našla se varijanta sa jačim bi-turbo dizel motor sa 160 ks, pogonom na svim točkovima i pretposlednjim paketom opreme.

Da li držite bezbedno odstojanje na putu?
Oni koji i dalje veruju da je preporuka o držanu odstojanja između vozila samo najobičnija fraza, možda će promeniti mišljenje nakon što pogledaju ovaj video.

Novi skup ljubitelja "Zastave" u Lepenskom Viru
Zaljubljenici u "Zastavine" automobile okupiće se u nedelju 12. jula na tradicionalnoj reviji klasičnih modela proizvedenih u nekadašnjoj kragujevačkoj fabrici.

Odlazak legende: Đuđaro napušta sopstvenu kompaniju
Čuveni italijanski dizajner automobila koji je zaslužan za izgled prve generacije modela Golf i Punto, ali i za Zastavinu Floridu, odlučio je da proda preostale deonice kompanije koju je osnovao pre gotovo pet decenija.

40 kandidata za automobil godine u Evropi
Objavljivanjem liste kandidata zvanično je započeo izbor za evropski "Automobil 2016. godine" (Car of the Year 2016). Na širem spisku našlo se 40 modela a pobednik će biti poznat u martu 2016. godine.

Volvo XC90 auto godine u izboru magazina Auto Express
Novi Volvo XC90 nastavlja sa osvajanjem međunarodnih priznanja. Najnovija u nizu nagrada stigla je u vidu titule Automobil godine 2015, koja mu je krajem juna dodeljena od strane britanskog magazina Auto Express, člana međunarodne Auto Bild grupe.

Nurburgring ipak otvara vrata za brzinske rekorde?
Iako je rukovodstvo nemačke trkačke staze nedavno najavilo da će zabraniti merenje brzinskih rekorda iz bezbednosnih razloga, izgleda da su u međuvremenu promenili mišljenje. To bi moglo da obraduje švedskog proizvođača super-sportskih automobila, Koenigsegg, koji planira da postavi rekord staze sa svojim modelom One:1.


ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA
Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja koji je u primeni od 01.01.2011. donosi brojne novine i oštriju kaznenu politiku.
U skladu sa novim zakonskim propisima, sva vozila moraju da imaju novu Prvu pomoć.
Internet prezentacija Auto moto saveza Srbije sadrži veliki broj korisnih informacija za sve vozače i ljubitelje automobila.

Sva prava zadržana © 2014. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole vlasnika internet prezentacije prodajaautoguma.rs. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas konaktirate.