Planet Tyres d.o.o, Ratka Mitrovića 153 - Cerak, 11000 Beograd  
Lole Ribara 57 - Železnik, 11000 Beograd  
011/2318-949, 2318-974, 2577-666, 7700-667  
  PRETRAGA GUMA
Širina[2] Visina[3] Prečnik[4]
Proizvođač Vrsta Sezona
[x] - oznake na pomoćnoj slici >>
1
 Oznaka za smer rotacije
2
 Širina gume
3
 Visina gume
4
 Prečnik
5
 Indeks nosivosti
6
 Indeks brzine
7
 ID oznaka
8
 Datum proizvodnje
Novi VW Tiguan biće spreman za sajam u Frankfurtu?
Osam godina nakon premijere prve generacije, koji je predstavljena takođe u Frankfurtu 2007, na istom auto-salonu trebalo bi da debituje novi Tiguan.

Da li verujete da je i ovo na prodaju?
Kažu da svaka roba ima svog kupaca. Ostaci Lamborghinija Huracan koji je potpuno izgoreo u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj teško da se mogu svrstati u kategoriju "roba", ali su ipak ponuđeni na prodaju na internetu.

FIAT "diktira" ime novog Audijevog modela
Nije tajna da Audi planira da proširi ponudu krosovera, a među novim modelima trebalo da se nađe i produkcijska verzija koncepta TT Offroad. Međutim, novi krosover najverovatnije neće moći da dobije planiranu oznaku Q4, jer FIAT već poseduje prava na ovu alfanumeričku kombinaciju.

Klarksona i ekipu gledaćemo bar još tri godine?
Najpopularniji automobilski šou na svetu, Top Gear, najverovatnije će imati iste voditelje i u naredne 3 godine, s obzirom da su Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej blizu potpisivanja novog ugovora sa matičnom kućom BBC.

BMW: Niske cene nafte ugroziće prodaju elektromobila
Jedan od razloga zašto se vozači u razvijenim zemljama odlučuju za kupovinu električnog automobila jeste i taj što su ova vozila jeftinija u eksploataciji, zbog niže cene struje u poređenju sa benzinom ili dizelom. Pad cena nafte i njenih deritava doveo je do toga da se razlika u cenama ovih pogonskih energenata smanjuje, što utiče i na motivaciju potencijalnih kupaca elektromobila.

Zavirite u fabriku u kojoj nastaje Land Rover Defender
Aktuelna verzija legendarnog terenca izrađuje se u neizmenjenom obliku od 1990, a sudeći prema najnovijim snimcima iz Land Roverovog pogona, način proizvodnje ovog modela nije se mnogo promenio za poslednjih 25 godina.

Honda CR-V za 21.990 evra
U susret beogradskom sajmu automobila, Honda Srbija je potencijalnim kupcima ponudila model CR-V obogaćen paketima Multimedia Edition i Limited Edition po promotivnim cenama, dok najjeftnija verzija, 2.0 i-VTEC benzinac sa 155 ks, prednjim pogonom i paketom Comfort košta 21.990 evra.


ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA
Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja koji je u primeni od 01.01.2011. donosi brojne novine i oštriju kaznenu politiku.
U skladu sa novim zakonskim propisima, sva vozila moraju da imaju novu Prvu pomoć.
Internet prezentacija Auto moto saveza Srbije sadrži veliki broj korisnih informacija za sve vozače i ljubitelje automobila.

Sva prava zadržana © 2014. Zabranjeno kopiranje dela i celokupnog sadržaja bez prethodne pismene
dozvole vlasnika internet prezentacije prodajaautoguma.rs. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas konaktirate.